Let op Huisregels

Per januari 2017 zullen er een aantal veranderingen plaatsvinden in de salon en deze zullen gelden voor zowel de behandelingen bij BrowsbySam & Beauty by Iresh

 

Te laat / niet verschijnen op uw afspraak

Als u te laat verschijnt op uw afspraak dan worden de kosten van de behandeling aan u doorberekend en zal ook de behandeling niet meer plaats kunnen vinden. Bij niet op uw afspraak verschijnen zonder bericht worden ook de kosten aan u doorberekend. En er word geen nieuwe afspraak ingepland zonder betaling van deze kosten.

 

Huisdieren

Per omgaande kunnen wij geen huisdieren meer toelaten in de salon vanwege hygiƫne regelement van de GG&D Amsterdam. Besluit u toch uw huisdieren mee te nemen dan komt uw afspraak te vervallen en de kosten van de geboekte tijd wordt doorberekend aan u.

 

Kinderen

Per omgaande willen wij u verzoeken om uw kinderen niet meer mee te nemen naar de salon, er word gewerkt met kwetsbare materialen en stoffen die voor uw kind gevaarlijk kunnen zijn! Besluit u toch uw kinderen mee te nemen dan komt uw afspraak te vervallen en de kosten van de geboekte tijd wordt doorberekend aan u.

 

Deze aanpassingen worden gemaakt om zo efficiƫnt en veilig mogelijk te werken in onze salon voor uw en onze veiligheid

About the author