(Semi) Permanent make up

Door middel van semi permanente make up kun je ervoor zorgen dat jou wenkbrauwen eindelijk de volle en gestylde look krijgen die jij wil bereiken.

Semi permanente make up betekend dat de pigmenten die in de huid worden ingebracht tijdelijk zijn en daardoor met de tijd vervagen. Hoelang permanente make up blijft zitten is bij ieder mens verschillend de afbraak van het pigment gebeurt door de natuurlijke huidvernieuwing die elke 28 dagen plaatsvind ook ultra violet licht en schuring en wrijving kan ervoor zorgen dat het pigment sneller vervaagd.

In vele gevallen ligt deze houdbaarheid van het resultaat tussen de 1 en 4 jaar. Semi permanente make up word gezet in meerdere sessies dit zijn er meestal 2 of 3 Wil jij een vollere wenkbrauw maar groeien jou haartjes niet meer terug? Dan is semi permanente make up iets voor jou! Door gebruik van deze techniek kun je de perfecte wenkbrauwen creëren en is het in vele gevallen een makkelijkere te onderhouden wenkbrauw.

banner-doorscrol

Denk aan hoelang elke dag tekenen van de wenkbrauwen duurt en de ene dag betere brows dan de andere. Dat kan door middel van semi permanente make up verholpen worden. Voor iedereen die semi permanente make up wil gaan zetten geeft Sam als advies;

Sta achter je beslissing, kies de juiste specialist ‘goedkoop is duurkoop’, als je het nog niet aandurft praat hier dan over met de specialist, vraag naar de mogelijkheden voor jou brows.

Permanente make up

Mijn passie voor wenkbrauwen heeft een grote stap vooruit gemaakt door mij in de afgelopen jaren steeds meer te gaan specialiseren in Permanente make up. Want hoe gaaf is het dat je wenkbrauwen kunt shapen maar ook de vorm voor langere tijd vast kunt houden door deze in te pigmenteren. Door opleidingen, conferenties, masterclasses e.d. probeer ik steeds up to date te blijven in de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Daardoor hanteer ik meerdere technieken zoals 3d hairstrokes, microblading, micropowdering, powderbrows, schaduwtechnieken en vele combinaties hierin.

divider

sdhshdoajshdoiahsdou

Waarom Pmu?

Cosmetisch- bijhouden en shapen en opvullen van gaatjes

Correctief- voor dames en heren die weinig tot geen haartjes meer hebben, dit zou kunnen komen door:

– Erfelijke factoren

– Te vaak/te veel geëpileerd

– Verstoorde haargroei (hormonaal of ziekte)

– Littekens

– Lichte haarkleur

  • Pmu is een mooie vorm van wenkbrauwen perfectioneren door pigment in de huid te plaatsen op de plekjes waar weinig tot geen haartjes meer groeien of om de lijnen wat strakker of voller te laten ogen.
  • Door het aanbrengen van permanente make up wordt de vorm van het gezicht geoptimaliseerd en heeft u altijd een frisse verzorgde uitstraling.

divider

Technieken

– Microblading, feathertouch, 3D hair en hairstrokes

Met deze benamingen wordt hetzelfde bedoeld. Oftewel dat er op een zo natuurlijk mogelijke manier kleine haartjes door gebruik van pigment worden ingebracht in de huid met een naald of de techniek met mesjes.

– Schaduw micropowdering en/of powderbrows

Met deze techniek wordt er een schaduweffect aangebracht in de wenkbrauwen waardoor het lijkt alsof de wenkbrauwen ingekleurd zijn met poeder.

Let op; pmu is geen vervanging van make up maar een aanvulling.