Bio

“Toen ik ongeveer 12 jaar was begon het al: Het kijken in mijn moeders make-up tasje en alles wat daarbij hoorde. Ik zag hoe mijn moeder haarzelf opmaakte in de badkamer, waaronder het bijtekenen van haar wenkbrauwen. Dat wilde ik ook! Met als gevolg dat mijn moeder steeds haar wenkbrauwpotlood kwijt was. Niemand wist natuurlijk waar het potlood gebleven was  Op de middelbare school werd het steeds meer een “ding”. Mijn wenkbrauwen hield ik voortaan bij en ik volgde alle trends hier in. Zo heb ik ook de wenkbrauwen a la Christina Aguilera gehad. Achteraf heb ik toch er wel erg veel spijt van dat ik ze zo dun heb geëpileerd. Hierdoor is veel schade ontstaan. Ik ben steeds meer gaan geloven in de volle wenkbrauwen. Vooral omdat wenkbrauwen zo ongelooflijk veel expressie geven aan je gezicht!

De wenkbrauwen van mijn nicht  waren toen ik ongeveer 13 jaar was de eerste wenkbrauwen die ik mocht epileren. Zij was al wat ouder en ging wel eens een avondje uit. Vaak bleef ik logeren en deed dan voordat zij weg ging haar wenkbrauwen. Jong geleerd is oud gedaan zeggen ze, ik denk dat dat in mijn geval absoluut waar is! Eigenlijk zijn wenkbrauwen altijd al het eerste geweest waar ik bij vrouwen naar keek. Dan dacht ik altijd: Het zou zoveel mooier zijn als..

Ik denk dat mijn absolute inspiratie is dat vrouwen zich na een wenkbrauw behandeling mooi voelen en daardoor een beter zelfbeeld krijgen.”

Brows by Sam